Sajtóközlemény

2017. július 19.
2017. augusztus 19-ig előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint július 17-én Mezőcsáton rágyújtotta a házat egy édesapára és annak három gyermekére.
 
2017. július 18.

 

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indult büntető eljárásban négy fiatal és egy felnőtt korú gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság még 2017. január 22-én, melyet a mai napon az elsőfokú bíróság határozatáig, de legfeljebb 2017. október 22. napjáig meghosszabbított.

 

2017. július 14.

A Mezőkövesdi Járásbíróság ún. gyorsított eljárásban, néhány héten belül jogerősen bírálta el annak a férfinek a büntetőügyét, aki 2017. június 22. óta előzetes letartóztatásban van orgazdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

2017. július 12.

Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás azzal a gyanúsítottal szemben, akit a mai napon helyezett előzetes letartóztatásba a Miskolci Járásbíróság. 

2017. július 12.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két férfinek, akikkel szemben aljas indokból, a sértett sanyargatásával, fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.

2017. július 12.

A Miskolci Járásbíróság az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának a kihirdetéséig elrendelte az előzetes letartóztatását annak a vádlottnak, akivel szemben prostitúciót folytató személlyel való kitartással elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és más bűncselekmény miatt indult eljárás.

 

2017. július 10.

 

Az Ózdi Járásbíróság 2017. július 10. napján hirdetett ítéletet annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.

 

2017. július 7.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, akivel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt indult eljárás.

2017. július 6.

A bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőeljárás azzal a gyanúsítottal szemben, akit a mai napon helyezett előzetes letartóztatásba a Miskolci Járásbíróság. 

2017. július 4.

Az Encsi Járásbíróság a mai napon első tárgyalást tartott és ítéletet is hozott annak a férfinek a büntetőügyében, aki 2017. februárjában Korlát településen egy idős nő házából először egy baltát lopott el, majd márciusban, amikor a sértett éppen otthon volt, őt kirabolta. Egy másik alkalommal egy ingatlan udvaráról kézifűrésszel két szilvafát is kivágott.