Elérhetőségeink

Cím
3525 Miskolc, Dózsa György út 4
Levelezési cím
3550 Miskolc, Pf. 370.
Központi telefonszám
+36-46/353-411 +36-46/815-200
Elnökhelyettes
Dr. Fuhrmann Gábor

Ügyfélfogadási rend

Bírósági vezetők ügyfélfogadási rendje
szerda 9:00-11:00
A kezelőirodák ügyfélfogadási rendje
péntek 8:00-15:00
többi munkanapon 9:00-11:00
Ügyfélsegítő ügyintézés
péntek 8:00-15:00

Megközelíthetőség autóval

Parkolás

A személyautóval érkezők az utazás tervezésekor vegyék figyelembe, hogy ingyenes parkolóhelyet nem találnak a bíróság épülete előtt!

Miskolc belvárosában a parkolás díjköteles, csak előre megváltott és érvényesített parkolójeggyel lehetséges. Parkolójegyet lehet váltani a jegyautomatákból, illetve mobiltelefon segítségével SMS-ben.

Részletes tájékoztatás a következő honlapon található:

http://www.parkolas.varosgazda.hu

Akadálymentesítéssel kapcsolatos információk az alábbi linken:
https://miskolcitorvenyszek.birosag.hu/sites/default/files/field_attachm...

A Miskolci Törvényszék, az annak részét képező Cégbíróság, valamint a Miskolci Járásbíróság és a Miskolci Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság egy épületben helyezkedik el Miskolc belvárosában.

A Miskolci Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság és a Cégbíróság a Fazekas utca 2. szám alatti bejáraton érhető el, a Miskolci Törvényszék és a Miskolci Járásbíróság a Dózsa György út 4. szám alatti bejáraton közelíthető meg.

Az Országos Bírósági Hivatal az EKOP 2.1.22. „Levelező" projektben kialakította annak lehetőségét, hogy a panaszok benyújtása az ügyfélkapu igénybevételével, elektronikus felületen keresztül történhessen, amely az alábbi oldalon keresztül érhető el:

http://birosag.hu/kozerdeku-bejelentes-panasz

Az oldalon az elektronikusan benyújtható panaszok mellett általános tájékoztatókat és közérdekű bejelentés, panasz sablonokat is elérhetnek az ügyfelek.

Ha az ügyfél nem rendelkezik ügyfélkapuval, a jogszabály illetve a szabályzatunk is biztosítja számára, hogy a panaszokat a lenti elektronikus levelező rendszeren (email) keresztül is benyújthassa.

Miskolci Törvényszék felé a panaszügyek az alábbi e-mail címen is benyújthatók:

panasz@miskolcit.birosag.hu