A Megtartó Program keretében a Miskolci Törvényszék az aktív és színvonalas pihenést is támogatja

Az Országos Bírósági Hivatal 2016-ban indított Megtartó Programjához a Miskolci Törvényszék is csatlakozott, melynek részeként a helyi szinten bevezetett intézkedéseivel támogatni kívánja a munkavállalók jólétét, aktív és tartalmas pihenését, megbecsülve ezzel is a színvonalas munkát és a bíróság iránti lojalitást.

A törvényszék rendszeresen szervez olyan programokat, amelyeken a bírák és az igazságügyi alkalmazottak a családjaikkal együtt vehetnek részt, ezáltal biztosítva lehetőséget a bírósági dolgozóknak a munkavégzésen kívüli kötetlen együttlétre és egymás családtagjainak megismerésére. Évek óta megrendezi a varbói családi napot, melynek keretében a kollégák a hozzátartozóik és munkatársaik társaságában pihenhetnek, feltöltődhetnek, közös élményeket szerezhetnek. A gyermekek rajzversenyen, a felnőttek főző- és horgászversenyen mérhetik össze ügyességüket, rátermettségüket.

A törvényszék elnöke, dr. Répássy Árpád - idén először - a bíróság munkatársai számára tartalmas szabadidős programok támogatásával is biztosítani kívánja a családok aktív feltöltődését. A Miskolci Állatkert és Kultúrparkkal együttműködve lehetőséget teremtett arra, hogy a törvényszék mintegy 700 dolgozója a bíróság elektronikus felületein közzétett tartalmak által közvetlenül értesüljön az állatkert programjairól, melyeket az alkalmazottak és családtagjaik kedvezménnyel vehetnek igénybe.

A bíróság a felsorolt intézkedésekkel is erősíteni kívánja a dolgozók számára a támogató szellemű munkahely nyújtotta biztonság-, stabilitás- és összetartozás érzését.

Miskolc, 2019. július 10.

CsatolmányMéret
5.7 MB