Sajtóközlemény

2019. szeptember 12.

Emberölés miatt indult büntetőeljárás azzal az ózdi férfival szemben, aki a vád szerint előbb élettársát akarta megölni, majd a nő segítségére siető nevelt gyermekei életét oltotta ki.

2019. szeptember 12.

A Miskolci Törvényszék 2019. szeptember 12-én hozott ítéletet annak a négy vezető beosztásban dolgozó pénzügyőrnek és két vállalkozónak az ügyében, akik ellen hivatali vesztegetés és hivatali visszaélés miatt indult büntetőeljárás. 

2019. szeptember 10.

Éjjel, a saját lakásán támadhatták meg a sértettet azok a gyanúsítottak, akiknek kedden a letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

2019. szeptember 10.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra letartóztatta azt a négy férfit és egy nőt, akik a gyanú szerint több mint 80 millió forinthoz jutottak a sértettnek tett kábítószer vásárlás ígéretével.

2019. szeptember 6.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája lopás miatt indult büntetőügyben rendelte el a letartóztatását annak a fiatalkorú férfinak, aki a gyanú szerint 2017. novemberében több debreceni lakóházba is betört, majd onnan könnyen értékesíthető vagyontárgyakat hozott el.

2019. szeptember 3.

Az Ózdi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a két férfinak, és egy nőnek, akik a gyanú szerint azért szereztek Budapestről kábítószert, hogy azt Ózdon tovább értékesítsék.

2019. augusztus 29.

A mai napon egy hónapra rendelte el a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint megakadályozta, hogy házastársa kiszálljon a gépkocsiból, majd először puszta kézzel ütötte, azt követően pedig késsel sebesítette meg őt.

2019. augusztus 29.

Az Ózdi Járásbíróság előkészítő ülésen hozott jogerős ítélete szerint 3 millió forinthoz jutott az a vádlott, aki olyan termékeket hirdetett eladásra az interneten, amelyek valójában sohasem voltak a tulajdonában.  

2019. augusztus 28.

A Miskolci Járásbíróság – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett börtönbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabott ki azzal a férfivel szemben, aki 2017 decemberében az adventi vásári forgatagban sodorta el autójával a sértettet.

2019. augusztus 28.

A Tiszaújvárosi Járásbíróság 2019. augusztus 26-án ítélte el azt a férfit, aki ittas állapotban többször megpróbálta megütni egy tiszaújvárosi nappali melegedő dolgozóját.