Sajtóközlemény

2021. december 7.

Szabadságvesztésre ítélte az Ózdi Járásbíróság azt a férfit és nőt, akik rátörtek egy családra az otthonukban és a gyerekeik megölésével fenyegetőzve pénzt követeltek a sértettektől.

2021. december 6.

A Miskolci Törvényszék felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki a fiát kölcsönös szitkozódást követően hátba szúrta egy 12,5 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel, melynek következtében a sértett közvetetten életveszélyes mellkasi sérülést szenvedett.

2021. december 2.

A Miskolci Járásbíróság ítéletet hozott azoknak a vádlottaknak az ügyében, akikkel szemben kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

2021. december 1.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben emberölés bűntettének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

2021. november 30.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben szexuális erőszak kísérletének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

2021. november 24.

A Miskolci Járásbíróság 2021. november 23. napján megtartott előkészítő ülésen ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

2021. november 24.

A Szerencsi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki 2021 júniusában megrongálta anyósának autóját.

2021. november 24.

A Miskolci Törvényszék tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, akivel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

2021. november 24.

A Miskolci Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzéssel védekezésre képtelen személy sérelmére gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt alkalmazott intézkedést.

2021. november 23.

A Miskolci Járásbíróság 2021. november 22. napján megtartott előkészítő ülésen ítéletet hozott annak a két fiatalkorú vádlottnak az ügyében, akik Miskolc belvárosában vették el a kiskorú sértettől a hangszóróját.