Sajtóközlemény

2021. június 24.

A Miskolci Járásbíróság 1 hónapra elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, akivel szemben kifosztás bűntette miatt indult büntetőeljárás.

2021. június 24.

A Miskolci Járásbíróság rablás bűntettének kísérlete miatt szabadságvesztésre ítélte a férfit, akit a buszvezető ébersége akadályozott meg az idős sértett kirablásában Miskolcon.

2021. június 24.

A Miskolci Törvényszék június 23-án jogerősen szabadságvesztésre ítélte azt a férfit és két nőt, akik a sértettel folytatott viszonyukból eredő „kárpótlásként” erőszakkal akarták megszerezni a sértett értékeit és a bankszámláján lévő pénzt.

2021. június 23.

Az Ózdi Járásbíróság a letartóztatását rendelte el annak a férfinak, akivel szemben kifosztás és lopás miatt indult büntetőeljárás.

2021. június 23.

Terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette miatt indult büntetőeljárás a Miskolci Törvényszéken azzal a férfivel szemben, aki életveszélyesen megfenyegette a képviselő testület tagjait egy borsodi településen.

2021. június 22.

A Szerencsi Járásbíróság a 2021. június 21-én megtartott tárgyaláson ítéletet hozott azzal a vádlottal szemben, aki idén januárban két alkalommal is „szórakozásképpen” tárcsázta a 112-es segélyhívó telefonszámot.

2021. június 22.

Szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Járásbíróság azt a két vádlottat, akik nyeremény ígéretével szerezték meg a sértett bankszámlájának adatait, mellyel online telefonfeltöltéseket bonyolítottak.

2021. június 15.

Bűnügyi felügyelet alatt, családtagjai segítségével szervezhette az új pszichoaktív szerek adásvételét a gyanúsított férfi és annak élettársa, akiknek a mai napon letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

2021. június 15.

A Tiszaújvárosi Járásbíróság tárgyaláson kívül pénzbüntetést szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki egy elszámolási vitát követően baseballütővel betörte a sértett autójának szélvédőjét.

2021. június 14.

A Miskolci Törvényszék különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt szabadságvesztésre ítélte a vádlottat, aki motorbenzinnel akarta felgyújtani ismerőse lakását.