Sajtóközlemény

2020. július 13.

Az Ózdi Járásbíróság július 9-én hozott ítéletet annak az ügyvéd foglalkozású vádlottnak az ügyében, aki több esetben úgy vette át ügyfeleitől a megbízási díjat, hogy valójában semmit sem tett a megbízás teljesítése érdekében.     

2020. július 8.

A Kazincbarcikai Járásbíróság a mai napon hirdetett ítéletet a 2017 nyarán, Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon történt halálos közlekedési baleset ügyében.

2020. július 1.

A Miskolci Törvényszék július 1-én tartott előkészítő ülést annak a vádlottnak az ügyében, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt emelt vádat az ügyészség.

2020. június 25.

A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa 2020. június 25-én hozott jogerős döntést azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik úgy dolgoztatták a sértettet egy meghibásodott tésztadagasztó géppel, hogy tudtak annak hibás állapotáról.

2020. június 24.

Az Ózdi Járásbíróság június 24-én döntött annak a férfinak és két nőnek a büntetőügyében, akik ellen csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt emelt vádat az ügyészség.

2020. június 23.

A Mezőkövesdi Járásbíróság június 23-án előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a férfinak a büntetőügyében, aki egy lottózó dolgozóját megtévesztve, hamis szelvény bemutatásával vette fel más nyereményét.  

2020. június 15.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája június 14-én rendelte el annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint június 5-én egy családi rendezvény házigazdáit fosztotta ki, míg azok aludtak.  

2020. június 15.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, akit a buszvezető ébersége akadályozott meg az idős sértett kirablásában.

2020. június 11.

A Miskolci Törvényszék június 11-én tartott előkészítő ülést annak a vádlottnak az ügyében, aki ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

2020. június 10.

A Tiszaújvárosi Járásbíróság környezetkárosítás miatt felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki gumiabroncsok égetésével mintegy 135 kg veszélyes anyagot juttatott a levegőbe.