Sajtóközlemény

2023. február 2.

Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Kazincbarcikai Járásbíróság annak a postai dolgozónak az ügyében, akivel szemben sikkasztás bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.

2023. január 30.

Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki a barátnője által rábízott egyik gyermeket úgy bántalmazta, hogy a kisfiú eszméletlen, sokkos állapotba került.

2023. január 30.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a három férfinak a letartóztatását, akik a rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci ingatlanból – annak ablakát felfeszítve – karórát, technikai eszközöket, műszaki cikkeket és készpénzt vittek magukkal több, mint tizennégy millió forint értékben.

2023. január 30.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a terheltnek a letartóztatását, aki a rendelkezésre álló adatok szerint két társával együtt 2022. január 25-én délután megjelent az idős sértett bőcsi házánál és a bejárati ajtót berúgva egy seprűnyéllel bántalmazni kezdte az asszonyt annak érdekében, hogy értékeket szerezzen meg.

2023. január 27.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a három fiatalkorú és egy gyermekkorú személynek a letartóztatását, akik megalapozottan gyanúsíthatók a Miskolc egyik forgalmas központjának közelében, 2022. január 23-án délután történt rablás elkövetésével.

2023. január 25.

Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Szerencsi Járásbíróság annak a helyi férfinak az ügyében, aki 2021. év során különböző valótlan ürügyekkel igyekezett pénzhez jutni.

2023. január 25.

A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a nőnek az ügyében, akivel szemben gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó súlyos testi sértés vétsége, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés vétsége és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt indult büntetőeljárás.

2023. január 25.

A Mezőkövesdi Járásbíróság ítéletet hozott annak a helyi férfinak az ügyében, aki a megállapított tényállás szerint 2021 szeptemberében édesanyja sikertelen újraélesztését követően szitkozódni kezdett a mentőtiszttel és a mentőápolóval szemben, utóbbit egy alkalommal arcon ütötte, majd a konyhába ment és néhány perc elteltével visszatérve ismét tettleg bántalmazta a sértettet, aki nyolc napon b

2023. január 25.

A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akit 1 év, végrehajtásában 1 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság halált okozó közúti baleset okozásának vétsége miatt.

2023. január 24.

A Kazincbarcikai Járásbíróság ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, aki a megállapított tényállás szerint 2021. november 29-én egy edelényi áruházban kötekedni kezdett, ezért vele szemben rendőri intézkedést kértek. A férfi előállítása kezdetétől fenyegette a rendőröket.