Sajtóközlemény

2020. június 1.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája május 31-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a négy férfinak, akikkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folyik büntetőeljárás.

2020. május 26.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a fiatalkorú férfinak és társának, akik a gyanú szerint május 23-án, Ózdon a nyílt utcán támadták meg ismerősüket, hogy megszerezzék a pénzét.

2020. május 10.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint fél éve rettegésben tartotta a családját, többször megverte, bezárta és megöléssel fenyegette őket.

2020. május 10.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki Ózd külvárosában egy kerékpározó fiúra támadt, hogy elvegye biciklijét.

2020. április 29.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a két férfinak, akik a gyanú szerint magukat egy közüzemi szolgáltató dolgozóinak kiadva fosztották ki áldozatukat.

2020. április 29.

Egy nap alatt kétszer is balesetet okozhatott az az ittas sofőr, akivel szemben személyi szabadságot korlátozó intézkedést alkalmazott a mai napon a Miskolci Járásbíróság.

2020. április 24.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a nőnek, aki 2020. április 22-én többször megszúrta ismerősét Rudabányán.

2020. április 24.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akik a gyanú szerint 2020. április 20-án Miskolc belvárosában hasba szúrta alkalmi ismerősét.

2020. április 17.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája április 17-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a négy férfinak, akik a gyanú szerint húsvét vasárnapján azért fenyegettek meg egy borsodi kistelepülésen élő családot, hogy vonják vissza az ellenük tett feljelentést.

2020. április 15.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a gyanúsítottnak, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. április 12-én éjjel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Újcsanálos és Sóstófalva települések között elütötte a gyalogosan haladó sértett férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.