Sajtóközlemény

2021. április 20.

Az Encsi Járásbíróság szabadságvesztésre ítélte az Encs-fügödi lincselésként ismertté vált büntetőügy két vádlottját.

2021. április 20.

A Miskolci Járásbíróság szabadságvesztésre ítélte a testvárpárt, akik egy munkahelyi konfliktus miatt maradandó sérüléseket okozva bántalmazták az üzemvezetőt.

2021. április 19.

Kifosztás és lopás miatt rendelte el a letartóztatását a Kazincbarcikai Járásbíróság annak a gyanúsított férfinak, aki néhány nap alatt több edelényi ingatlanból vitt el különböző informatikai eszközöket, szerszámokat és élelmiszert.

2021. április 19.

Az Ózdi Járásbíróság felfüggesztett szabadságvesztés büntetést szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki vezetés közben megütötte, rángatta élettársát, veszélybe sodorva ezzel a gyermekét és az arra közlekedőket.

2021. április 19.

A Miskolci Járásbíróság 2021. április 16-án elrendelte annak a férfinak és nőnek a letartóztatását, akik több hónapja árulhattak új pszichoaktív szereket a borsodi megyeszékhelyen.

2021. április 16.

A Miskolci Törvényszék április 16-án tartott előkészítő ülést annak a két vádlottnak az ügyében, akik további társaikkal karddal és kövekkel támadtak ismerőseikre 2019. szilveszter éjjelén Ózdon.

2021. április 16.

A Mezőkövesdi Járásbíróság 2021. április 16-án elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a borsodi településen egy lakóházban marihuánát termesztett, majd az interneten értékesíthette azt.

2021. április 16.

A Szerencsi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével felfüggesztett szabadságvesztést és közúti járművezetéstől eltiltást szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki 2020. júliusában Bekecs településen gépkocsijával halálos balesetet okozott.

2021. április 15.

Az Ózdi Járásbíróság rablás és személyi szabadság megsértése miatt javítóintézeti nevelésre ítélte azt a két fiatalkorú vádlottat, akik tavaly ősszel az ózdi buszpályaudvaron támadtak áldozatukra.

2021. április 15.

A Szerencsi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, nem jogerősen felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki a kiránduló gyermekeket szállító autóbusznak ütközve okozott balesetet a 37-es főúton Taktaharkánynál.