Sajtóközlemény

2020. március 29.

Az Ózdi Járásbíróság nyomozási bírája március 27-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint március 7-én, Putnokon a nyílt utcán támadt rá egy nőre, hogy megszerezze annak válltáskáját.

2020. március 19.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a gyanúsítottnak, aki további három társával az utcán rabolt ki egy a vásárlásból éppen hazafelé tartó férfit.

2020. március 16.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája március 15-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint március 12-én, egy borsodi kistelepülés postahivatala előtt rabolt ki egy kerekesszékes férfit.

2020. március 12.

A Miskolci Törvényszék ítéletet hirdetett annak kilenc vádlottnak a büntetőügyében, akik a feladatokat egymás között felosztva kábítószert állítottak elő oly módon, hogy mákszalmából morfin tartalmú mákoldatot készítettek.

2020. március 12.

A Szerencsi Járásbíróság ítéletet hozott azoknak a jegy nélkül utazó vádlottaknak az ügyében, akik megveréssel és azzal fenyegettek meg egy jegyvizsgálót, hogy a vonat alá dobják.

2020. március 12.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája március 12-én egy hónapra rendelte el a letartóztatását annak a két férfinak, akik a gyanú szerint vasvillával és fakaróval fenyegették meg a sértettet, hogy az vonja vissza az egyikük ellen tett feljelentést.

2020. március 6.

A Miskolci Törvényszék 2020. március 6-án ítéletet hirdetett azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik annak érdekében, hogy egy korábbi bűncselekmény nyomait eltüntessék, visszatértek a helyszínre, majd egyikük bántalmazta az éppen otthon tartózkodó idős férfit.

2020. március 5.

A Mezőkövesdi Járásbíróság a mai napon előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a két férfinak az ügyében, akik egy mezőkövesdi szórakozóhely előtt vitatkoztak össze a sértettekkel, majd követték, végül megverték őket.

2020. március 4.

A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa helybenhagyta a Miskolci Járásbíróság ítéletét, amely 2 rendbeli rablás bűntettében mondta ki bűnösnek azt a vádlottat, aki Miskolcon idős, nehézkesen mozgó sértetteket támadott meg.

2020. március 3.

A Miskolci Törvényszék 2020. március 3-án hirdetett ítéletet a borsodnádasdi emberölési ügyként ismertté vált büntetőperben, melyben a vádlott egy vízgyűjtő aknába dobta az eszméletlen állapotba lévő sértettet, ezzel halálát okozva.