Sajtóközlemény

2020. október 24.

Borsodban értékesíthette a kábítószert az a hajdúszoboszlói férfi, akinek a mai napon letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

2020. október 22.

Féltékenységből dobhatta testvérét az emésztőgödörbe az a fiatalkorú gyanúsított, akinek a mai napon letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

2020. október 21.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája további három hónapra meghosszabbította a letartóztatását annak a nőnek, aki 2020. április 22-én többször megszúrta ismerősét Rudabányán.

2020. október 16.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon elrendelte a letartóztatását annak a két fiatalkorú gyanúsítottnak, akik az ózdi buszpályaudvaron támadtak áldozatukra.

2020. október 12.

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, akivel szemben egy miskolci hotelben elkövetett rablás miatt indult eljárás.

2020. október 11.

Edzés közben támadhatta meg áldozatát az a férfi, akinek a mai napon letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

2020. október 2.

A Miskolci Törvényszék október 1-én hozott ítéletet annak a férfinak a büntetőügyében, aki előbb megpróbálta  felgyújtani  a sértettek házát,  majd  macsétával  támadt  a  családra  Mezőcsáton.

2020. szeptember 28.

Személyiségi jogi perben tartott perfelvételi tárgyalást a Miskolci Törvényszék 2020. szeptember 28-án.

2020. szeptember 22.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, akik a gyanú szerint egy kalapáccsal olyan súlyos sérüléseket okozott édesapjának, hogy a férfi életét vesztette.

2020. szeptember 20.

Letartóztatását rendelte el a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak, aki a gyanú szerint a korábban letartóztatott társával együtt bántalmazta, majd többször megszúrta a sértettet. A holttestet később egy kútban találták meg.