Saját keresztapja próbálta a sértettet szexuális cselekmény eltűrésére kényszeríteni

Tárgyalás időpontja: 
2017. augusztus 29., kedd 08.00
Ügy tárgya: 
tizennyolcadik életévét be nem töltött, egyéb módon a hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete
Tárgyalás helyszíne: 
Miskolc, Dózsa Gy. út 4.
Tárgyaló: 
119.sz. tárgyalóterem
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

Folytatja a bizonyítási eljárást a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben tizennyolcadik életévét be nem töltött, egyéb módon a hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség.

A vádirati tényállás szerint a sértett a testévérével és az unokatestvérével elment a vádlotthoz, hogy pénzt kérjenek kölcsön tőle. Tekintettel arra, hogy a vádlott a sértett keresztapja, már többször segített a családjának. A vádlott azt mondta a sértettnek, hogy egy másik személytől kérjenek együtt pénzt, ezért rávette, hogy kettesbe induljanak el, a másik két lányt hátrahagyva. A vádlott a sértettet egy nádas, bozótos területre vitte, ahol simogatni és csókolgatni kezdte, a sértett ellenállása ellenére. Figyelemmel arra, hogy a sértett testvére és az unokatestvére furcsának találták, hogy miért arra indultak el, utánuk mentek, és akkor érkeztek meg a helyszínre, amikor a vádlott már a sértetten feküdt, lefogva őt. Ezt követően megakadályozták, hogy a vádlott közösüljön a sértettel.

A bizonyítási eljárás befejezése nem várható.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Eljáró bíróság: